Czcionka:

A+
A-

Kontrast:

Parówkowe serce

Parówkowe serce

Składniki:

  • parówka
  • masło
  • jajko
  • szczypiorek
  • koperek
  • ketchup
  • ulubione warzywa
  • wykałaczka

Przygotowanie:

Nacinamy parówkę wzdłuż praktycznie do końca. Formujemy serduszko. W tym celu wykręcamy przecięte końce. Uważamy, aby nam się nie rozerwała, dół łączymy wykałaczką.

Na patelnię dodajemy troszeczkę masła, wkładamy parówkę i opiekamy z jednej strony, później z drugiej. Następnie wbijamy jajo do środka, posypujemy szczypiorkiem, koperkiem i kechupem. 

Do tego dodajemy ulubione warzywa.

Smacznego!

Data dodania: 2020-03-19 13:54:58
Data edycji: 2020-03-25 07:12:58
Ilość wyświetleń: 79
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Twój Boks
Dowolna informacja
Przykładowy button
Facebook