Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Żagle rozwinąć czas

Żagle rozwinąć czas

Składniki na jedną żaglówkę:

  • grubszy plaster jajka ugotowanego na twardo, przekrojonego wzdłuż
  • trójkątny plasterek sera żółtego
  • liść sałaty
  • wykałaczka

Sposób przygotowania:
Umyty i osuszony liść sałaty układamy na talerzyku. Następnie kładziemy na nim jajko, serowy żagiel ustawiamy na maszcie z wykałaczki i gotowe.

Data dodania: 2020-03-16 14:30:30
Data edycji: 2020-03-17 07:30:55
Ilość wyświetleń: 1156
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej