Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Żagle rozwinąć czas

Żagle rozwinąć czas

Składniki na jedną żaglówkę:

  • grubszy plaster jajka ugotowanego na twardo, przekrojonego wzdłuż
  • trójkątny plasterek sera żółtego
  • liść sałaty
  • wykałaczka

Sposób przygotowania:
Umyty i osuszony liść sałaty układamy na talerzyku. Następnie kładziemy na nim jajko, serowy żagiel ustawiamy na maszcie z wykałaczki i gotowe.

Data dodania: 2020-03-16 14:30:30
Data edycji: 2020-03-17 07:30:55
Ilość wyświetleń: 1315
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej