Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Parówkowe serce

Parówkowe serce

Składniki:

  • parówka
  • masło
  • jajko
  • szczypiorek
  • koperek
  • ketchup
  • ulubione warzywa
  • wykałaczka

Przygotowanie:

Nacinamy parówkę wzdłuż praktycznie do końca. Formujemy serduszko. W tym celu wykręcamy przecięte końce. Uważamy, aby nam się nie rozerwała, dół łączymy wykałaczką.

Na patelnię dodajemy troszeczkę masła, wkładamy parówkę i opiekamy z jednej strony, później z drugiej. Następnie wbijamy jajo do środka, posypujemy szczypiorkiem, koperkiem i kechupem. 

Do tego dodajemy ulubione warzywa.

Smacznego!

Data dodania: 2020-03-19 13:54:58
Data edycji: 2020-03-25 07:12:58
Ilość wyświetleń: 1135
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej